Koppel uw site aan een content management systeem.

Makkelijk wijzigingen doorvoeren aan uw site.
 

CMS

Een Content Management System (CMS) maakt het mogelijk om op een uiterst gemakkelijke manier een website zelf te beheren. Pagina's toevoegen, wijzigen of verwijderen, tekst opmaken, foto's invoegen... U kunt uw website altijd up to date houden en dit zonder gebruik te maken van een ingewikkeld control panel. Gewoon inloggen en aanpassen.

Als frontend ontwikkelaar realiseren wij het zichtbare gedeelte van uw website op maat. Wij combineren dit met het content management systeem van Joomla of Wordpress.
Een exact op maat gemaakt design en template. Een website passend bij uw organisatie, producten/diensten en (bestaande) huisstijl.

Wat is Joomla?

Joomla is het meest krachtige Content Management System wat momenteel beschikbaar is. Het wordt over de hele wereld gebruikt voor allerlei doeleinden: van een simpele website tot complexe bedrijfsapplicaties. Vele websites maken reeds gebruik van de kracht en eenvoud van Joomla!
Er is de mogelijkheid om verschillende ( maatwerk ) modules toe te voegen, zoals een online catalogus, fotogalerijen, blog, mailing enz. Ook deze zijn eenvoudig zelf te onderhouden.
Joomla sites zijn responsive, en kunnen ook zeer goed scoren in zoekmachines (SEO).

Wat is Wordpress?

Wordpress is het meest gebruiksvriendelijk Content Management System voor met name de simpele websites en magazine websites. Wordpress is in feite gestart als Blog Systeem. Het is daarom ook gefocust op de bij een blog passende functionaliteiten: snel en gemakkelijk artikelen plaatsen. Wordpress bezit vanuit de basis niet veel opties en maar dit is dan ook de kracht van Wordpress. Er is de mogelijkheid om verschillende modules ( widgets ) toe te voegen, zoals een online catalogus, fotogalerijen, blog, mailing enz. Ook deze zijn eenvoudig zelf te onderhouden.

Wat doet Extin met Wordpress of Joomla?

Wij ontwikkelen volledige templates die we maken op basis van een afgestemd ontwerp of aan de hand van uw bestaande huisstijl. Onze hostings platform is geoptimaliseerd voor het gebruik van Joomla en Wordpress.

appbar.chevron.leftga terug

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact:

appbar.location.roundPostbus 159, 8251AD Dronten

appbar.phone(0321) 848688 

appbar.atinfo@extin.eu

Overig:

appbar.lightbulbFAQ